måndag 14 september 2009

Ödeskyrkoval pågår

Påskvänner!

Texten om Georgs pinsamma uppträdande som ombud för Socialdemokratiska Arbetarpartiet i en kristen, evangelisk kyrka ligger nu även ute på Budis´ debattforum, sedan Georg Andersson beretts möjlighet - och givits synnerligen gott om tid - att svara på mitt "personangrepp"(?), men avböjt.

Jag har inte så mycket att tillägga. Nu läll, som dom säger i Edsbyn. Nu gäller det. Nu har ödeskyrkovalet börjat. Nu får vi be och arbeta (i den ordningen).

Den politiska styrningen av Svenska kyrkan är en skam för 1) Sverige, 2) Svenska kyrkan och därmed EFS, 3) De politiska partierna själva.

Har du förtidsröstat på något politiskt parti (eller dito släpjolle) i ett kyrkoval (OBS!) i nådens år 2009 kan du fortfarande ändra dej. Men gör det då på söndag, människa! Så du slipper skämmas inför ditt samvete och inför oss andra och eftervärlden.

(Och du som ställt upp för ett politiskt parti även i årets kyrkoval: det finns förlåtelse! Men kom ihåg vad våra fäder och mödrar i Kristus sa: "aldrig göra så mer är bästa botgöringen").

Låt dina löften lysa.
Oss tro och vilja ge
att våga stort och vänta
på undren som skall ske.

Inga kommentarer: