fredag 1 mars 2013

Litanian i Dagens Seglora

Dagens Seglora går från klarhet till klarhet - nu har Annika Sjöqvist Platzer skrivit fint om Litanian, en favorit i fastetider!

 

PS. Alla protestanter kan andas ut: just nu har romersk-katolska kyrkan och världen ingen påve. DS.

3 kommentarer:

Erik Thors sa...

Så vad säger du om kritiken om Seglora? Läs Annika Borg "åttonde budet" på kristen opinion eller på Helena Edlunds blogg t ex.

Andreas Holmberg sa...

Jodå, jag har läst. Men jag tycker det är kul att hitta lite bra stoff på Dagens Seglora också!

Sen är jag övertygad om att Annika Borg är orättvist förföljd av Dagens Seglora (trots att jag instämmer i Helle Kleins och Anna-Karin Hammars kritik att hennes och Bengt Westerbergs angrepp på pojkomskärelser saknar proportioner och drabbar judar och muslimer orimligt hårt, särskilt i ljuset av att att varken hon eller Bengt gått till motsvarande offentliga angrepp mot den "kristna/svenskkyrkliga" seden att avliva sin avkomma i fosterstadiet).

Helena Edlund är jag fortfarande mer osäker på - ska begrunda hennes svar till mej på hennes egen blogg, där hon dock inte kommenterar hur hon hamnade i Sociala resursnämnden för SD i Malmö eller om hon var ackrediterad journalist för SD på Almedalsveckan.

Anonym sa...

Ja det är bra att du lyfter det goda som Seglora gör. Jag ska försöka att inte göra samma misstag själv och behandla Seglora som "de onda". Ville bara uppmärksamma att det finns de som uppfattar Seglora som "mobbare" och genom att hylla Seglora kan det uppfattas som att du tar "mobbarens" parti.
/Erik Thors